Nuda nebude! Dobrodružné zážitky máte na dosah díky kartě eBenefity.

Chtělo by to ten podzim trochu okořenit, nemyslíte? Doma už to přece znáte. S našimi novými partnery si ale můžete dopřát zajímavé, vzrušující – nebo až adrenalinové – zážitky, a klidně už dnes. Je tu pro každého něco. Ať si ale vyberete cokoli, jedno je jisté: pohodlně zaplatíte svou šikovnou kartou eBenefity.

mailing predel 800x220 2

Safari park Dvůr Králové

Tady spatříte exotická zvířata opravdu zblízka, a je jedno, zvolíte-li cestu po svých nebo se skrze safari necháte provézt autem. Potkáte tu typické zástupce africké savany (zebry, antilopy, žirafy, šelmy aj.), pozdravíte se s gorilami, pocítíte respekt před obrovitým nosorožcem, zasmějete se legračním lemurům a jako zlatý hřeb se vyfotíte se slony. No a pokud vaše děti právě procházejí „dinosauřím“ obdobím, v místní galerii Zdeňka Buriana najdete největší stálou expozici obrazů toho světově proslulého „malíře pravěku“.

VR Play Park v Praze

Hranice reality můžete otestovat na pražském Václavském náměstí. Stačí nasadit VR headset (brýle pro virtuální realitu) a ve VR Play Parku objevíte úplně nové světy – a možná v nich zazáříte jako nový akční hrdina. Na výběr máte z klasické střílečky, leteckých simulátorů, virtuální expedice, několika únikovek… a také adrenalinový boj s nemrtvými na ostrově zombíků. Tipujeme, že tuhle kratochvíli vaše děti opravdu ocení.

MOTOPARK v Ostravě

Jestli milujete rychlost, vůni benzínu a hravou soutěživost, vyrazte do MOTOPARKu v Ostravě. Na 700m asfaltovém okruhu si můžete pronajmout motokáry anebo si vyzkoušet motorky Honda a Yamaha. A pokud byste sem rádi vyrazili se stejně naladěnými kolegy (a kolegyněmi), toto místo můžeme jen doporučit pro váš příští teambuilding. 

Lezecká stěna Duro Singing Rock v Brně

Kam byste lozili, když nejvyšší vnitřní lezeckou stěnu v ČR najdete v Brně. Má úctyhodných 23,5 m na výšku a lezecká plocha čítá celých 2 100 m2. Na stěně na vás čekají kolmé, položené i převislé profily, jeden stopení profil a také boulderovka. A co když vás lezení láká, ale jste začátečníci? Vyrazte na Duro Singning Rock i tak – přímo na místě totiž dostanete zaškolení, které vás spolu se samojisticími navijáky ochrání před případným pádem. Tak tedy vzhůru do Brna!

Věříme, že si z naší nabídky snadno vyberete a zpestříte sobě i rodině barevný podzim novým dobrodružným zážitkem. I to zvládne vaše karta eBenefity.

Autor

Innovation Marketing Manager

otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…